PAVĀRA PALĪGS - 2.profesionālais kvalifikācijas līmenis

Tālākizglītības programma PAVĀRA PALĪGS, 480st.
Teorija, praktiskās nodarbības mācību virtuvē, kvalifikācijas prakse.
BEZMAKSAS PRODUKTI PRAKTISKAJĀM NODARBĪBĀM!

  • Ēdienu raksturojums, to apstrāde, gatavošana:
  • Dārzeņi un sēnes;
  • Zupas, buljoni, mērces;
  • Putraimi, pākšaugi, makaroni;
  • Olu, biezpiena, siera ēdieni
  • Zivis, jūras produkti;
  • Gaļa, medījumi
  • Putnu gaļa, nacionālie ēdieni
  • Aukstie ēdieni, uzkodas
  • Deserti, saldie ēdieni, mīklas izstrādājumi
  • Noformēšanas principi
  • Sanitārija, higiēna, darba drošība virtuvē
  • Kalkulācijas un tehnoloģiskās kartes sastādīšana.

Laiks: 10.10.2019. - 31.03.2020.
Pilna kursu samaksa: 638 EUR* (maksājumu var veikt vairākās daļās)

Programmas mērķis: izglītības procesa rezultātā sagatavot ēdināšanas uzņēmuma darbinieku, kurš speciālista vadībā veic pārtikas produktu pirmapstrādi, prot rīkoties ar ēdināšanas uzņēmumu aprīkojumu, gatavo vienkāršus ēdienus un piedevas, veic ēdināšanas uzņēmumu aprīkojuma apkopi, ievēro sanitārijas un higiēnas prasības, prot strādāt komandā.

Cenā ietilpst: teorija, izdales materiāli, praktiskās nodarbības uz vietas mācību virtuvē, semināra "Minimālās higiēnas prasības" apmeklējums, apliecība, valsts atzīts dokuments.
* No smaksātās summas ir iespēja saņemt atpakaļ 20%.