PAVĀRA PALĪGS - 2.profesionālais kvalifikācijas līmenis

Tālākizglītības programma PAVĀRA PALĪGS, 480st.
Teorija, praktiskās nodarbības mācību virtuvē, kvalifikācijas prakse.
BEZMAKSAS PRODUKTI PRAKTISKAJĀM NODARBĪBĀM!

  • Ēdienu raksturojums, to apstrāde, gatavošana:
  • Dārzeņi un sēnes;
  • Zupas, buljoni, mērces;
  • Putraimi, pākšaugi, makaroni;
  • Olu, biezpiena, siera ēdieni
  • Zivis, jūras produkti;
  • Gaļa, medījumi
  • Putnu gaļa, nacionālie ēdieni
  • Aukstie ēdieni, uzkodas
  • Deserti, saldie ēdieni, mīklas izstrādājumi
  • Noformēšanas principi
  • Sanitārija, higiēna, darba drošība virtuvē
  • Kalkulācijas un tehnoloģiskās kartes sastādīšana.

Laiks: 20.01.2020 - 20.08.2020
20.01-20.06. teorija/praktiskās nodarbības vakaros 2xned.
Kvalifikācijas prakse pēc individuāli sastādīta grafika
 
Pilna kursu samaksa: 
Pilna kursu samaksa:
* 650 EUR (maksājumu var veikt 2 daļās)
* 710,00 (maksājumu var veikt līdz 5 daļām)

Programmas mērķis: izglītības procesa rezultātā sagatavot ēdināšanas uzņēmuma darbinieku, kurš speciālista vadībā veic pārtikas produktu pirmapstrādi, prot rīkoties ar ēdināšanas uzņēmumu aprīkojumu, gatavo vienkāršus ēdienus un piedevas, veic ēdināšanas uzņēmumu aprīkojuma apkopi, ievēro sanitārijas un higiēnas prasības, prot strādāt komandā.

Cenā ietilpst: teorija, izdales materiāli, praktiskās nodarbības uz vietas mācību virtuvē, semināra "Minimālās higiēnas prasības" apmeklējums, apliecība, valsts atzīts dokuments.
* No smaksātās summas ir iespēja saņemt atpakaļ 20%.