Konditora palīgs - 2.profesionālais kvalifikācijas līmenis

Tālākizglītīas programma KONDITORA PALĪGS, 480st.
2.proefsionālais kvalifikācijas līmenis

Teorija, praktiskās nodarbības mācību virtuvē, kvalifikācijas prakse.

  • Miltu konditorejas izstrādājumi:
  • Izejvielu raksturojums
  • Pusfabrikātu pagatavošana: sāļie un saldie pildījumi / krēmu veidi
  • Mīklu veidi (rauga, kārtainā, smilšu, biskvīta, plaucēta, piparkūku u.c.)
  • Kūku veidi, gatavošanas īpatnības
  • Tortes veidi, gatavošanas īpatnīvas
  • Noformēšanas principi / speciālā zīmēšana
  • Sanitārija, higiēna, darba drošība virtuvē
  • Kalkulācijas un tehnoloģiskās kartes sastādīšana.

Tiek sagatavoti konditora palīgi, kas strādākonditorejas cehos un ēdināšanas uzņēmumos, kur gatavo konditorejas izstrādājumus, spēj kvalificēta konditora vadībāpēc dotās receptūras gatavot rauga un bezrauga mīklas, to izstrādājumus, pildījumus un apdares pusfabrikātus, spēj noformēt konditorijas izstrādājumus, pielietojot teorētiskās zināšanas un profesionālus darba paņēmienus.

Laiks: 16.01.2020 - 20.08.2020
16.01-20.06. teorija/praktiskās nodarbības vakaros 2xned.
Kvalifikācijas prakse pēc individuāli sastādīta grafika

Pilna kursu samaksa:
* 650 EUR (maksājumu var veikt 2 daļās)
* 710,00 (maksājumu var veikt līdz 5 daļām)

Cenā ietilpst: teorija, izdales materiāli, praktiskās nodarbības uz vietas māčibu virtuvē,
semināra "Minimālās higiēnas prasības" apmeklējums, apliecība, valsts atzīts dokuments.
* No smaksātās summas ir iespēja saņemt atpakaļ 20%.